Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 12 maart 2019

Lichtreclame langs de weg (N525) en de APV Laren

In het dorp is wat commotie ontstaan door de fel verlichte digitale lichtbakken die AH achter de winkelramen heeft gehangen. Het college heeft via een memo aan de Raad laten weten dat het geheel volgens de actuele APV is en dat er dus niet opgetreden kan of hoeft te worden. De verlichting van de reclame gaat ’s avonds na sluitingstijd weer uit.

Deze deze achtergrond is het op zijn minst opmerkelijk dat La Place recent een gigantisch verlicht digitaal bord langs de N525/Hilversumseweg heeft geplaatst. Letterlijk oogverblindend, zeker wanneer het donker is. En zeker ook gevaarlijk voor de daar overstekende fietsers en voetgangers.

De vergunning hiervoor hebben we nog niet kunnen vinden.

Nog meer beelden, klik HIER