Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 24 augustus 2021

Onrust in Laren aan de grens met Blaricum

in Blaricum pal tegen de grens van Laren is door de gemeente Blaricum vergunning verleend om twee villa’s te bouwen
met een uitrit naar beschermd gebied in eigendom van het Goois natuurreservaat. Voor de bouw van die villa’s was de kap van enige tientallen bomen nodig.  Wat eens een fraai stukje bos was, is nu een kale vlakte met alleen hier en daar nog een boom.

De uitwegen van die kavels vormen nu een bron van onrust bij de omwonenden in Laren want naar het schijnt, wordt er ook gekeken naar bijvoorbeeld een asfaltweg over de naastgelegen akkers van de SOLL (eigendom van het GNR en gepacht door de SOLL).
D66 heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W over deze kwestie.

de vragen hadden op 26 juli beantwoord moeten zijn maar uiteindelijk is het antwoord op 24 augustus bij de raadsleden binnengekomen.

vragen van D66 : klik HIER

antwoorden klik HIER